Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

wolt--logo

Kaffe

Bønner

Friskhed er et af vores nøgleord. Hos Mo'Joe køber vi kun 100% Arabica-kaffebønner af den højeste kvalitet i verden. Kun 10 % af verdens kaffeproduktion betragtes som 'specialkaffe'. Af disse er kun 1 % god nok til Mo'Joe. Vi giver disse grønne bønner en helt særlig ristning. Den er en del mørkere end de fleste andre, fordi vi mener, at den fulde smag af hver enkelt kaffebønne bedst folder sig ud, når man rister det grønne ud.

Da kafferistning er en kunst, kræver det mange års erfaring og opmærksomhed på detaljen at opretholde en ensartet smag.

Forberedelse

Nøglen til at lave en god kop kaffe er:​

  • Bønnerne - skal være 100 % Arabica
  • Ristningen - skal udvikle hver bønne til sit fulde potentiale ved at riste alt det grønne ud
  • Kværnen - hver kaffemaskine kræver sin malingsgrad, og det er afgørende for smagen
  • Vandet - skal filtreres. 98 % af en kop kaffe er vand
  • Mængden af vand - for meget og den dårlige smag trænger igennem - for lidt, så vil der ikke være en stærk nok smag af kaffe
  • Mængden af kaffe, der anvendes - 7 gram til 3 cl espresso
  • Temperaturen på vandet - forskellige stilarter inden for ristning kræver forskellige temperaturer for at udvinde den bedste smag af kaffen - vi bruger højt sofistikeret udstyr for at kontrollere, at temperaturen er nøjagtig det, den skal være

Direct ​Trade

dt-logo

Alt vores kaffe er Direct Trade.

Direct Trade betyder at handlen mellem farmer og risteri sker uden mellemled.

Samarbejdet og prissætningen mellem farmere og indkøbere er langsigtet, og det giver farmeren og dens ansatte økonomisk tryghed.

En højere kaffepris giver højere lønninger til de ansatte på farmen, hvilket i sidste ende påvirker jordbruget positivt, da det bliver mere bæredygtigt og langsigtet.​

Smag

Det er ikke noget mysterium, hvorfor folk putter så meget sukker i deres kaffedrikke. Tilberedningen er så dårlig, og maskinerne så beskidte, at sukker dramatisk forbedrer smagen. Næste gang du bestiller en kop kaffe hos Mo'Joe, så smag på den uden sukker først. Vi garanterer, at du vil finde en sødme fra ristningen og tilberedningen, der kan mærkes i din kop.

Viden

Der er 849 forskellige smage i kaffe, afhængigt af oprindelsen – det er 4 gange flere end i vin.

Til vores espressobaserede kaffedrikke bliver 'Mo'Joe Espresso Roast' friskmalet direkte i forbindelse med kaffebrygningen for at sikre, at hvert ”skud” espresso er friskt. Espressodrikke skal tilberedes efter en helt særlig metode for at udvinde det bedste fra kaffen og undgå den dårlige eller bitre smag, som de fleste mennesker oplever fra en espressomaskine. Hos Mo'Joe lærte vi denne kunst og videnskabelige tilgang fra italienerne. Vi lærte også, at maskiner er som biler – de kan ikke alle vinde 'Grand Prix'. 

Vores espressomaskine her hos Mo'Joe, La Marzocco bygget i Firenze, er den eneste maskine, der kan finjusteres nok til at opfylde vores høje standarder.

elite

​​Se Smiley Rapport​​

Mandag - Torsdag: 07:30 - 23:00 

Fredag: 07:30 - 24:00 

Lørdag: 08:00 - 24:00​

Søndag: 08:00 - 23:00​

CVR: ​31075971